Tuesday, August 26, 2014

29 Syawal 1435H – Olooo Comelnyeeee ….

 

 

 

 

::~ ASSALAMU’ALAIKUM WBT ~::

hAI! hALO! aLOHA! sELAMAT sIANG!

Isnin muncul lagi …..

Monday Blues ????

Biasalah hari Isnin ….

Aktiviti wajib di hujung minggu …. mengemas, memasak, mencuci …

juga bertamu di taman syurga untuk bekalan di kemudian hari …

Islamic Quotes About Education (3)

image

image

image

Tapi paling best layan criter kartun di petang hari …..bersantai2 selepas seharian  mencuci, mengemas, berkebun dan yang sewaktu dengannya …. haha mcm budak2 pulak, ..

Zaman yg serba serbi digital ….  kartun pun dalam bentuk 3D …. seriously mmg beruntung anak2 zmn ini ….

Kartun 3D …. gambar sharp …. nampak hidup ….

Upin Ipin - Local katun 3D yg pertama di Malaysia ….. mmg popular ….

Watak utama ….. Upin n Ipin …. sikembar yg olo..olooo comeiiii..tapi dah berthn2 depa berdua ni tak besar2 ….. rambut pun tak tumbuh2 ….

image

Watak amoi Mei Mei …. comeiii dgn cermin mata besarnya … sebelah tu sape???? …. Mail …..

image

Kak Rose yg garang … tapi tetap comeiii

image

BoBoiBoy …. yg ni pun best jugakkk

Watak utama … of cozlah BoBoiBoy  diberi nama …

image

Yaya … cutelah …

image

Budak ni pun comeiii jugak … my handsome whn he was 5 yrs old …during our trip to Langkawi …

 

image

Budak ni mmg minat giler ngan katun2 nih … setiap kali bila katun ni muncul di kaca tv … jgn haraplah nak tengok chanel lain … tapi itu kisah dulu2…

Time flies ….. i wish …. my boy will never grow up ….

Talk about your blessings more than you talk about your problems

#selfreminder

 

Entri ini adalah tertunggak … suppose publish on Monday … Sad smile

 

416860msbhhg1zjm_thumb_thumb_thumb_tana ayesha

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...