Friday, July 4, 2014

Kerana Terpaksa Ku Relakan ….

 

 

::~ ASSALAMU’ALAIKUM WBT ~::

hAI! hALO! aLOHA! sELAMAT sIANG!

 

Kerana Terpaksa Ku Relakan ….. Sad smile

Olooo…tajuk drama jee tuuu …. Disappointed smile

Drama yg disiarkan di TV3 … kul 7 pm Isnin – Khamis … waktu Maghrib kannnn … nape yee cite2 yg begini disiarkan di waktu yg begitu ???

Tapi bole jee nak layan …. tonton kan ado …

Setelah sekian lama tak layan drama2 yg disiarkan di waktu begitu …akhirnya terjebak juga … sebab dah tertengok …

Drama yg diadaptasi dr novel dgn tajuk yg sama .. oleh  Umie Nadzimah …

image

To me … jln citenya biasa2 jee …

Bolelah layannn …

Kisah Indah Harlina (kelazzz jugak nama ni… klasik gitu ….) … gadis kpg yg memiliki ijazah … bawa diri ke kota di hari perkahwinannya (sebab apa…entah tak tau sbb miss the earlier episode) …bekerja sbg PA kepada Datuk (lakonan Dian P.Ramlee) …kemudian menjadi anak angkat Datuk … jadi rebutan di antara 2 orang anak lelaki Datuk bernama Tajul … (owhhh Tajul … nama yg kini dianggap klasik … susah nak jumpa makpak bagi anak nama begitu ….) … bertemu semula bekas tunangan yg berkahwin dgn adik tirinya utk menutup aib keluarga ….. kesudahannya …. entahlah … agaknya apa yeee???

Those yg dah baca novel … mungkin tau …

Well … byk episode dah miss … nanti2lah tengok tonton …

Pelakon utama … tidak perlu diperkenalkan … sbb mmg sedia dikenali ramai …

image

 

image

Sesaje … nak update … di celah stress menyiapkan paper  … Disappointed smile 

 

416860msbhhg1zjm_thumb_thumb_thumb_t[2]ana ayesha

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...