Thursday, February 2, 2012

Blog Kawan Teman Hehehe …

 

::~ ASSALAMU’ALAIKUM WBT ~::

blue-hair-girl-005
 
hAI! hALO! aLOHA! sELAMAT sIANG!

Bertemu lagi …….
 
Tetiba jer rasa bersemangat nak menulis, maklumlah dah ada Window Live Writer semuanya jadi mudah …….. hehehe
 
Oklah kali ni teman (gantinama saya dlm loghat Perak yer) nak bercerita perihal kawan teman ni, namanya Masytah Yazid @ panggilan manjanya iytah, bujang lagi ni, bertugas sbg seorang guru matematik  di salah sebuah sekolah di kampung teman.
 
My Photo
 
Dah pun bergelar HAJJAH pada usia muda …….
 
Kami berkenalan sewaktu sama2 menyertai lawatan ke Perth pada thn 2010
 
P1050652
 
Gbr ni diambil sewaktu menikmati hidangan tengahari di Restoran Takaza, Perth
 
 
Tak sangka perkenalan yg singkat telah membibitkan persahabatan ……
 
Oklah entri ni ditulis sbb nak bagitau kawan teman ni ada blog, tapi sebenarnya teman pun baru jer tau …….
 
Nilah dia blog kawan teman tu …..
 
image

 

Sejuk jer mata memandang …… kulihat hijau ……

Jomlah baca …… dan hayati setiap ayat yang ditulis penuh makna yg tersirat … ehem2x

416860msbhhg1zjm ana ayesha

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...