Sunday, December 4, 2011

Kenduri Kawin Semalam

::~ ASSALAMU’ALAIKUM WBT ~::

hAI! hALO! aLOHA! sELAMAT sIANG!

blue-hair-girl-003

Siang semalam pergi makan kenduri kawin member office di  Presint 16 (dgn  gigihnya menamatkan percutian utk menghadiri kenduri kawin nih, ikutkan kata hati haari ni baru mau  pulang)

Nak tunjuk kad undangan dulu …..

P1090912

Ni muka depan kad undangan

P1090913

Ni pulak bhg dlmnya, so sweet, ada karton2 maklumlah pengantin lelaki kerja dgn sy yg terbitkan siri  karton yg popular tu … betul, betul,betul, hehehe  

Sampai agak  lewat, dewan pun dah agak lengang tapi hidangannya mmg sedap (lupalah nak snap) ada nasi minyak, ayam masak merah, rendang daging … tapi yg paling best ada ulam dan sambal belacan juga ada ikan masin and my fav. acaar buah MEMANG BEST! rasa nak tambah tapi segan pulak, pencuci mulut juga disediakan, bubur pulut hitam dan agar2 merah, kuning n hijau ….. ceria

P1090910 

Warna tema purple ….. Tangkap dr jarak jauh jeeeer waktu nih pengantin bergambar dgn keluarga

289755_2655776322069_1485683558_32979810_585555959_o

Nilah  pasangan pengantin tu ….. cer korang perati pengantin lelaki tu …… kenal tak?

338605_2679279789641_1485683558_32988834_1986716045_o

Ehem …..ehem ….. SELAMAT PENGANTIN BARU SEMOGA KEKAL HINGGA KE SYURGA

~ Jangan mare, ai terambil gbr2 nikah dr fb byk sgt gbr yg cun ~

416860msbhhg1zjm ana ayesha

2 comments:

  1. eh..ada dua pasangan pengantin yer...? :)


    comelnya kad kawin...tapi tak bape kenal la pulak pengantin tu...dia menyumbangkan suara dalam upin ipin ke..?

    ReplyDelete
  2. wah ada post gitu...
    mekasih sebab sudi dtg....
    hehehehe...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...