Monday, November 14, 2011

Cite Jer : Batuk oh Batuk ~ Uhuk! Uhuk! Uhuk!

 

::~ ASSALAMU’ALAIKUM WBT ~::

hAI! hALO! aLOHA! sELAMAT sIANG!

blue-hair-girl-003

Batuk ni benar2 menggangu …… semakin petang semakin kuat pulak batuk ni

Tekad tak mau ubat batuk yg mengandungi dadah, so penawarnya adalah ……..

Gamad bermadu Habbatus Saudaa (jintan hitam)

 add, health, new, plus icon

Air suam

Ini pulak kelebihan Habbatus Saudaa

Pernah terbaca di blog Zarifalimin ……

Israel mempunyai kepakaran dalam mencipta vaksin dan mahir dalam ilmu perubatan. Namun ilmu itu hanya untuk orang luar kerana mereka tahu bahan kimia yang terdapat dalam ubat akan merosakkan dalam tempoh jangka masa yang panjang. Penduduk israel sendiri menggunakan Habbatus Sauda dalam perubatan harian.

Tapi nak harapkan penawar tak boleh jugak kena jugaklah pantang …… makanan bergoreng, minuman ais dan buah2an yg tinggi kandungan asidnya spt buah oren hendaklah dielakkan, so no fruits for now until my uhuk! uhuk! uhuk! is gone …….

416860msbhhg1zjm ana ayesha

1 comment:

  1. oh..begitu yer...

    makan ubt batuk yg biasa tu pun..belum tntu cepat sembuhnya...paling2 pun mengantuk...

    moga cepat sembuh... :)

    ada org kata...makan aiskrim pun salah satu ubt batuk... tak tau la sejauh mana kebenarannya.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...