Thursday, September 22, 2011

Terperangkap Di Dalam Lif

::~ ASSALAMU’ALAIKUM WBT ~::

ummmmmmmmmmm

image

cakkkkkkkkkkkkkk

image

hiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Hari ni hari Khamis, hari yang disunatkan berpuasa.  Tahniah! pada yg berjaya berpuasa sunat hingga ke saat ini

Tempat kerja korang ada tak ni …….. lif

elevator

Yang kerja di bgn bertingkat2 pastinya ado ……….

pagi tadi on the way ke opis dari ground floor, ana dah terperangkap dlm lif, sorang2 pulak tu ……… eeeeeeeeeee takutnya

Dahlah lif jam, pintu lif tak boleh bukak pulak, bila tekan butang kecemasan lif tu boleh enjut 2x turun ke bawah, risaunya kalau terhempas …….. nauzubillah

Tapi setelah beberapa saat, lif bergerak menuju ke destinasinya dan ana selamat sampai, alhamdulillah ……..

Korang ada tak pengalaman terperangkap di dalam lif ?

 416860msbhhg1zjm (1) ana ayesha

2 comments:

  1. saya pun terperangkap juga..twice!but sy dh get ready coz ramai yang dh habaq terperangkap dlm...nasib masa saya tekan loceng tu depa jwb..bukak2 lif ada 5 org dpn pintu dok gelakkan...cesss~

    ReplyDelete
  2. ada..tp kejap je...dan ramai2...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...