Monday, September 12, 2011

Setelah 14 Hari Syawal

::~ Assalamu’alaikum wbt ::~

Hari ni 14 Syawal 1432H, macam mana raya korang? Pastinya masih sibuk dgn rumah terbuka, puasa sebulan, raya pun sebulanlah, itu kata2 yg biasa didengar. Dan khabarnya hujung minggu baru ni jalanraya di KL jam gara2 ramai yg pergi beraya di rumah terbuka.  Pada yg berjaya berpuasa 6, tahniah diucapkan !

Hari ni 14 Syawal, barulah terjumpa Taylor Swift pagi tadi di our fav. parking area …… sebelah Dewan Jubli (Taylor Swift ~ Jerawat di muka tu tak surut2 lagilah dah berparut pun, cam mana tu hari bahagia menjelang tiba)

Pagi ni bila on jer pc di aras 5, keluarlah pulak background mcm ni …….

image

Setelah 14 hari di bulan Syawal barulah nmp tanda2 sambutan raya di di sini …….. Background yg gelap …… bolehlah …….

11394

 

416860msbhhg1zjm ana ayesha

2 comments:

  1. alahai...wallpaper PC pun kena control yer... :)

    semalam..on the way balik dari hantar Adin dari Serdang Ke Melaka....

    jalan menuju ke Seremban jam...punya la banyak kereta...

    nasib baik la jalan ke Melaka lengang...

    ReplyDelete
  2. hi nabilah

    wallpaper tu pun dikawal, begitulah bila dah berkuasa .......

    petang smlm, mmg kereta byk keluar dr tol bangi ke lebuhraya utara selatan tapi taklah smp jam

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...