Thursday, September 8, 2011

Just Sharing

::~ Assalamu’alaikum wbt ::~

Apa macam? Korang sibuk tak? Yg bekerja tu pastinya sibuk kena siapkan kerja yg tertangguh setelah bercuti sakan beraya

Skrg ni pun musim pendaftaran utk student baru di IPTA, sibuk jugaklah mak bapak mengantar anak2 yg berjaya ……

Ana buat2 sibuk menyiapkan pp presentation utk seminar 21 hb ni, lagi 12 hari jer, hai berdebar2 jugaklah ……

Nilah rupanya one of the slide, rasanya sesuailah dgn tajuk paper ……Air Rights

image

Pilih yg simple jer ……

*************************************************

Dlm dok mencari2 gbr yg sesuai utk slide presentation, terjumpalah gbr ni ……

image

3 tower bldg 55 storey hotel di Marina Bay, Spore, tapi sebenarnya yg unik adalah ……. tgk gbr seterusnya

image

Ada skypark keluasan 1 hektar, 340m panjang yg menghubungkan ketiga2 tower tu.  Kat atas tu ada restoran, garden, nightclub juga ada public ovservatory yg boleh tgk spore keseluruhannya (360 degree),  Skypark ni boleh menampung 3,900 orang dan terdapat 150m swimming pool tapikan skypark ni kelihatannya tergantung (no tower below) sepanjang 67m ……..  eeeeeeeeeeeeee gayatnyer 

416860msbhhg1zjm (1) ana ayesha

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...