Friday, September 23, 2011

Jamuan Raya

::~ ASSALAMU’ALAIKUM WBT ~::

ummmmmmmmmmm

image

cakkkkkkkkkkkkkk

image

Hiiiiiiiiiiiiiii, hari Jumaat muncul lagi

Hari ni, 25 Syawal 1432H.  Mood utk beraya masih ada lagi, rumah terbuka di sana sini. ……… berat badan pun pastinya naik hehe

Korang ingat tak gbr ini yg ana post dlm entri Wordless Wednesday?

image

Ni sebenarnya adalah latar belakang utk open office di salah satu unit di Kampus 2, hari ni, menunya macam2  ……… ada lemang, rendang, laksa, lontong ……. dan yg istimewanya air negeri Selangor, mcm manalah rupanya?

Office korang dah buat ke jamuan raya ?

416860msbhhg1zjm ana ayesha

2 comments:

  1. mcm mana rupa air selangor tu...share la.. :)

    ReplyDelete
  2. dah buat..tp kurang meriah...
    apa2pun syukurr ada makan pree...heheee

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...