Thursday, June 23, 2011

Spontaneous Thursday

::~ Assalamu’alaikum wbt ::~

Baru tau ada Spontaneous Thursday

Ini adalah entri yg pertama utk Spontaneous Thursday

Sana sini pasal hantu, di TV dihidangkan dgn cerita hantu, di tempat kerja pun heboh cerita jumpa hantu secara live, waktu siang pulak tu ………………. sampai ada yang demam bila bergambar sorang, hantu tambah jadi berdua

416860msbhhg1zjm (1) ana ayesha

4 comments:

  1. camne ek..konsep Spontaneous Thursday ni..hehe..nk mengikut jugak tu..

    ReplyDelete
  2. @Mama Gee jom mama join utk memeriahkan klik kat link tu

    spontan khamis ni tak perlu letak gbr hny cukup dgn ayat2 yg spontan jer

    ReplyDelete
  3. sy pun baru join..tp tk buat entri lagi.. :)

    cerita2 hantu ni..patut dihentikan...bnyk sngt...

    ReplyDelete
  4. @nabilah_2908 sbnrnya ana ternpk nabilah like st, kalau tak ana pun tak tau

    cerita antu, ana mmg tak tgk ..... takuttttt

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...