Wednesday, June 8, 2011

NORA ELENA

::~ Assalamu’alaikum wbt ~::

NORA ELENA indahnya nama, tajuk drama bersiri yg ditayangkan di slot AKASIA di TV3.  Korang tengok tak ?  Majoriti pastinya tengok walaupun drama ini ditayangkan pukul 7 petang, waktu umat Islam sedang bersiap2 utk solat Maghrib.

images34

Drama bersiri yg diadaptasi dari novel Kasih Yang Suci

kasih-yang-suci

Apa kesudahan kisahnya?

Pasti semua berharap yg indah dan wangi ~ Nora Elena dan Seth Tan akan kekal bahagia hingga ke syurga.  Alangkah indahnya jika kehidupan sebenar pun begitu boleh diatur nak yg indah shj.

Terkenang rakan di sekolah dahulu, namanya Elanor Retnam, pelajar yang cemerlang,berkulit putih dan cantik orangnya.  Dimanakah dia kini?

416860msbhhg1zjm ana ayesha

3 comments:

  1. salam kenal.. rajin2, jemput singgah blog AKU SEBUTIR PASIR hamba kalau berminat nak baca my travelling experiences ke 46 buah negara.. :)

    ReplyDelete
  2. ramai dah complain pasal masa tayangan drama ni..sampai keluar paper...tp TV3 seolah-olah mengendahkannya...

    yupp..alangkah indahnya kalau kehidupan sebenar macam tu kan...huhu.. :)

    tk try cari kat facebook kawan tu..mana tau boleh jumpa... :)

    ReplyDelete
  3. semua dh baca novelnyaa...
    mama tak baca lg...
    tertanya2 gak kesudhannyaa..
    tp mesti happy ending kan,,

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...