Saturday, May 28, 2011

Majlis Kawin di Tempat Kerja

Assalamu’alaikum wbt

Baru je balik dari kenduri kawin anak boss besar

Majlis di adakan di tempat kerja, Balai Semarak

28-05-11_1311

Dewan yang luas dan berhawa dingin,.  Kelihatan pelamin di atas pentas juga ada slide yg bercerita mengenai pengantin, Slide ni dah jadi mcm satu trend, pasti ada di kenduri kawin

28-05-11_1313

Jjadi tetamu yg hadir ramailah yg kenal, antaranya

28-05-11_1314 Sweet Aleesya dgn umminya

Jom tengok pengantin pulak

28-05-11_1318

Pasangan pengantin sedang melangkah masuk ke dalam dewan

 

28-05-11_1310

Warna tema majlis …… hijau.  Pengantin perempuan cantik bergaya, pengantin lelaki segak bergaya

Jom tengok door gift pulak

P1070828

Bila nmpk jer goddie bag ni, ana dah ecxited sbb english rose mmg ana berkenan sgt ~ dlmnya ada telur rebus dlm kotak kecil dan juga mug

Sampai jer rumah ……..

P1070829

Terus letak atas display cabinet, matchinglah dgn frame tu

P1070830

Sweet mmg my taste ……

 

Tahniah! Datin dapat menantu yang ke 2.  U look so sweet in the green baju kurung, lebih menyerlah dari pengantin hehehe

On the way ke kreta ai nampak ros hasrol a.k.a salleh upin ipin

images (11)

errrrr knp tak sama2 masuk dewan?

416860msbhhg1zjm[2] ana ayesha

1 comment:

  1. i macam kenal la salleh bukan nama sebenar tu..haha..dia segan la nk dtg.jd dia just dtg amek jer.hihihi..
    p/s:dia ckp...gambar tu xlawa ler.haha
    saya ckp:nk gamba mintak jer kat saya..miahahahah

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...