Friday, April 29, 2011

Kate Middleton ………. Angan Yang Menjadi Kenyataan

Pastinya, semua kenal Kate Middleton yang akan dikawinkan dgn Prince William di Westminster Abbey hari ni, Jumaat, 29 April 2011.

Sana sini cerita mengenai Kate mendapat tempat di media elektronik maupun di media cetak.  Dijangkakan, populariti Kate akan mengatasi populariti Lady Diana.

kate-middleton-engagement-ring

 

Lady/Princess Di, she was so swetttttttttttt and feminine. She was known as Shy-Di. Cincin pertunangan di jari Kate adalah cincin yg diberikan oleh Prince Charles kpd Lady Di sewaktu pertunangan mereka.  Perbezaan di antara kedua pasangan ni begitu ketara ~ perbezaan 2 zaman

Honestly, ana tidak begitu berminat utk mencoret apa pun mengenai, perkahwinan di raja ni. 

Tapi motivator (tak tau namanya) rancangan  motivasi pagi di radio IKIM (ana menggemari rancangan ni dan biasanya akan mengikuti rancangan ni sambil memandu ke tempat kerja) bercerita mengenai Kate yang telah memasang angan2 utk menjadi puteri raja sejak di alam persekolahan lagi dan Kate telah berusaha sehingga berjaya menjadikan angan2nya satu kenyataan membuatkan ana ingin mengetahui mengenai Kate. 

Kata motivator tu lagi, bila Kate (art student) dan William belajar di St. Andrews University, Kate menyimpan azam utk memikat William dan telah menampal gambar William di dinding biliknya.  Kate juga dikatakan sbg “Waity Katie” kerana telah menanti dgn sabar William selama 8 tahun sebelum William melamarnya.

Macam mana ending di antara mereka berdua kelak, semoga tidak seperti Princess Diana, Prince Charles, Prince Andrew, Princess Margaret, Prince Edward & Princess Anne. 

Sbg anak, William tidak melupakan ibunya Princess Diana, seperti katanya dalam satu sidang akhbar

“As Kate’s very special to me now, it’s the two put together. It’s my way of making sure my mother didn’t miss out on today and the excitement and fact that we’re going to spend the rest of our lives together.”

416860msbhhg1zjm ana ayesha

1 comment:

  1. suratan tkdir dah tertulis yg Kate akan jadi isteri William...

    kesudahan kisah mereka berdua ni....moga2 kekal bahagia lah hingga ke akhirnya... ;)

    jom ke APA KATA HATI pulak ;
    HOMEMADE PIZZA

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...