Sunday, April 24, 2011

Aktiviti Hujung Minggu Yang Tak Best

Hari ni Abg Hafiz 7.30 pagi dah ke sekolah agama.  Katanya ada program motivasi, habis pukul 6.30 ptg, yurannya RM15.  Abg Hafiz tak de, sunyi sepi rumah. 

Semalam, Sabtu tak pi mana,, hari ni  pun tak kemana.  Selesai jer sarap dan buat kerja rumah lebih kurang, ngadap lappy ni.  Ingatkan boleh siap dgn cepat, tapi tak berjaya.  Byk yg perlu dibaca dan difahami, byk pulak nak kena tambah dan edit.  Susah jugak nak siapkan paper ni, tapi ilmu yang diperolehi dari paper ni tetap ada.

P1070602 Lappy buruk ni selalu jadi  rebutan dgn Abg Hafiz, tapi sejak semalam ana yg conquer, sekali sekali kena guna kuasa veto

 

Korang di aras 4, dah siap ke paper ? ada 13 jam jer lagi sblm present di aras 8

*****************************

Sbg penguat semangat sblm bentang paper esok, jom layan gbr2 ni yg diambil sewaktu pembentangan proposal awal thn ni, zasssssssss

said Macam biasa tea break, kuih 2 ketul, tapi kali ni ada lunch so no worry okeh

liza

Ni bakal Pengarah Negeri mana yer ?  Cik adik ni biasanya kalau present paper mesti kaw2 punya

serius

Everyone is serious n stress ………… tak de yg  tersenyum manis, tersenyum simpul, tersenyum gedik ……..

 

Semoga mesyuarat kali ni akn berjalan dgn lancar dan aman …….

 

416860msbhhg1zjm[2] ana ayesha

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...