Saturday, January 15, 2011

Stress Ball

Korang tau tak apa dia sress ball?  Stress ball biasanya bersaiz 7cm – 10cm,  digunakan untuk menangani stress di bhg tangan

P1060730 Love shape stress ball, warna merah senyum jer stress ball nih

Stress ball  ini ana dapat sewaktu menghadiri mesyuarat di antara pihak pengurusan dan staff tempat ana mencari rezeki.  Katanya (boss ai ler) stress ball ni sebagai persediaan untuk menghadapi stress di tahun 2011.  Hmmmmmmmm tak kuasa ai nak stress.  Let the  brain’s group get the stresssssssssssss and ai don’t belong to that group.

Terdapat pelbagai bentuk dan rupa stress ball.  Ini adalah hasil dari pencarian   google

.11693357 Comel2 belaka best jugak kalau dapat ………….. boleh buat koleksi

Macam mana nak guna stress ball?  Bila tangan anda stress setelah seharian berblog dan berfb ………

handsqueezingstressball2 Genggam stress ball dgn kuat dan kira hingga 10, lepaskan ……. lakukan di kedua2 tangan

p/s ~ i’m sress right now bb nih bila tiba di t.i. mesti status GPRS kdg2 jer HSDPA, 3G jgn harap grrrrrrrrrrrrr

416860msbhhg1zjm (1)[5] ana ayesha

10 comments:

  1. kalau kat kg, bb jadi edge. lagi tak guna.bak pinjam stress ball sat.

    cek chun dok cari yg bentuk macam bunjut kecik, bila dihempuk, kuar bunyi kaca pecah. kool gila.

    ReplyDelete
  2. ada ker stress ball cam tu? klu jumpa nanti gitau ana ek

    ReplyDelete
  3. ada ek bola stress??...bola untuk fisio terapi penah dengar ..mcm..mcm

    ReplyDelete
  4. sy ada sebiji...warna kuning bulat..hehe.. ;)

    BB..?? kalau kt rumah...kalau dpt GPRS dh cukup baik dah..

    sbb tu kalau kt rumah..sy malas nk on9...

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    DENDA

    ReplyDelete
  5. owhhh br tau kewujudan stress ball ni...hahaha...ketinggalan sungguh laa.....kalo dpt heart warna pinkkan best...hehee

    ReplyDelete
  6. @Ina ana pun baru nilah tau adanya stress ball. dunia yg serba maju nih mcm2 ada

    ReplyDelete
  7. @nabilah_2908 nabilah pun tau wujudnya stress ball, advance yer. BB nih klu di P/Jaya ada tpt2nya slow jugak

    ReplyDelete
  8. @Ogyhi mama tq for 4 coming. mama nih nak yg pink ajer

    ReplyDelete
  9. besarnya tgn org tu..tgn kak ijan ker?

    ReplyDelete
  10. @taylor swift.. XD oit tgn dlm gbr tu putih melepak lerrrrrrrr tapi tgn si ijan tuuuuuuuuuuu u knowlah ha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...