Monday, December 6, 2010

Perth ~ Day 1 ~ Part 3

Jam 11.45 am, Mr David bawa kami semua lunch di Restoran Takaza

P1050664

Pandangan hadapan restoran

P1050663 

Harga buffet dlm ringgit Malaysia ~ lebih kurang ~ dewasa RM 45, kanak2 RM 30 (sangatlah mahal)

Jom tengok menu utk buffet

P1050657 P1050655 P1050656

P1050659 P1050660

Macam kedai makan di Malaysia ada ayam masak merah, termos nasi, air sirap.  Pencuci mulut ~ lopes pulut

P1050647 Abg Hafiz yg lapar giler masih mampu senyum

Makan tengahari kami disediakan khas (bukan yg buffet) jom tengok apa yg dihidangkan

 P1050645

Nasi putih, kari ayam, ikan masak asam pedas, sayur campur dan telur dadar.  Kami juga dihidangkan air bandung dan buah2an. 

Jom tengok hiasan dalaman restoran Takaza

P1050650 P1050651

P1050649 P1050652

Ada tudung saji, wau bulan, tingkap bali dan atap rumbia ~ seperti restoran di Malaysia

Selesai lunch, Mr David hantar kami balik ke hotel utk check-in dan rehat. 

6 comments:

  1. best la...pergi perth..nnti sambung lagi..part2 lain semua dah view dh.. :)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    AKU TAK BODOH

    ReplyDelete
  2. Salam..

    saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

    Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete
  3. bestnyer!!! bila la saya dpt pegi oversea....

    ReplyDelete
  4. @Adieyzan hi3 don wori smp masa klu ada rejeki pasti dpt pergi jgn lupa bwk skali rombongan cik kiah yerk

    ReplyDelete
  5. @nabilah_2908 tq very2 much nabilah. awak mmg pengunjung setia blog sy. tq dear

    ReplyDelete
  6. @BLADE EDGE hi3 tq berkunjung ke sini saya telah membuat kunjungan balas ke blog anda.

    good luck dgn kerja baru

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...