Wednesday, December 15, 2010

I Love Giveaway - My biqque.blogspot.com Favourite Post!

.
Ana rasa amat seronok bila jumpa blog ini siap follow dan listkan blog ini dalam blog ana.  Sebabnya blog ini mengenai pengalaman percutian tuan punya blog bila melawat ke sesuatu tempat.

Apalagi melihat kepada contest giveaway yang dianjurkan oleh tuan punya blog, ana amat teruja untuk turut serta.  Tak berkesempatan lagi untuk baca keseluruhan kandungan blog tapi bila go through  post category, terpandang *malaysia-teluk intan(1). Ha! Teluk Intan, my hometown terus klik dan baca, suka sangat2 post ni. 

Rasa bangga sebab sejak Lebuhraya Utara Selatan dibuka, Teluk Intan telah terkeluar dari laluan perjalanan nak ke utara/ke selatan.  Namun ada juga rupanya yang sanggup singgah hanya untuk melihat menara condong yang ala2  menara pisa yang popular tu. Siap beli fridge magnet, ana pun tak tau adanya fright magnet menara condong.  Balik Teluk Intan nanti ana kena terjahlah Kompleks Menara Condong tu nak cari fright magnet sebagai koleksi, Jeoluslah pulak rasanya org lain ada ana tak ada.  Mahal pun mahallah.

Ini link mengenai Teluk Intan, http://biqque.blogspot.com/search/label/*malaysia-teluk%20intan

2 comments:

  1. tx masuk ye ana :)

    nanti link kan balik banner tu ke blog contest biqque tu ek! mekasihhhh!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...