Friday, October 29, 2010

Bila Abg Hafiz Membebel ........

Abg Hafiz pepagi lagi dah mula membebel.  Dia membebel mcm ni............

Tak adil asyik mama aje yg tulis blog saya  tak dapat tulis blog saya

Abg Hafiz memang ada blog, ajikecik.blogspot.com dan latest update pd 3 Okt 2010 cerita mengenai sambutan aidilfitri surau dekat rumah.


Abg Hafiz telah berjanji untuk tidak menggunakan internet sehingga tamat peperiksaan akhir sek kebangsaan dan sek agama.  Oklah sayang, hari ini last day periksa sek kebangsaan, so mulai mlm ni bolehlah online dan update blog sepuas2nya.  Mesti sukakan senyum sampai ke telinga.

Tapi pastikan tak buang masa main game dan tengok kartun jer, cukuplah tengok kartun di TV.  Jangan lupa routine harian baca Al-Quran dan solat dengan betul.  Kalau ingkar ..........

p/s ~ anak zaman skrg mmg bertuah dpt menikmati kemudahan teknologi semuanya di hujung jari tapi jangan salah guna buruk padahnya

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...