Monday, August 30, 2010

~~SpEcIaL EnTrY~~

Kini dengan rasminya blog ana ada 5 org follower (ish mcm ramai sangat).  Follower yg ke 5 adalah azlinadeco. Terima kasih Ina sudi follow blog ana yg tak seberapa nih.   Personally ana memang suka baca blog ina dan ada di antara artikel/entry yg mempengaruhi ana, khasnya yg berkaitan english deco.  


Tapi sejak hari Jumaat lepas, setiap kali ana cuba masuk blog ina, guna google chrome warning kat bawah keluar.

So kalau ina baca entry ni harap dapat ambil tindakan sewajarnya.  Ana nak baca entry ketuk-ketuk di dapur.

1 comment:

  1. mana2 blog yg letakkan widget GengBlogger akan dpt masalah ni... :)

    rasanya kena bagi tahu ina..minta dia buangkan widget tu... ;)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    WAKTU TIDUR

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...