Thursday, August 19, 2010

~~SpEcIaL EnTrY~~

Entry ni ... khas utk followerku yg pertama aka taylor swift.  She is thin (thinner than me) and tall (rasanye i'm taller than her). Still single but i guess she's not available (bile nak kawin nih????) Addicted with Upin n Ipin (tak caya??? gi tgk blog dier).  She's hardworking and dedicated person (boleh diharap ni.... klu bagi kerje.. ha bagile kerje byk2). 

Therefore she was awarded APC for year 2008. She can bake yg i tahu she can bake cuppies, brownies, kuih raya (ni bolehlah tempah kuih raya, brownies etc...eh betul ke dier yg buat ? ... hehehe) she can sew (baju kurunglah... ) she can sew beats (jahit manik pada baju kurung ..... klu nak tempah bolehlah.......)  

As a token of appreciation, chewah! i nak hadiahkan key chain  dlm gbr bwh ni ............ cantik tak? (tak cantek pun ... mesti kata cantik... ugut tu....)  Kalau nak self pickup yer ............... (dtg sini ambik)

Pandangan hadapan

Pandangan belakang
p/s utk follower 2 & 3 special entry ....... kemudian ye  ...... 

6 comments:

  1. wah kiootttnyew............ :) esok jg saya dtg ambil,tp klu sempatla..huhu
    ala, u ni puji i lebey2 la malu la i hahahaha..xpon nnt ada org jeles...... XD
    anyway thank you for the entry.....
    p/s: tudung i tu jgn jual dulu yer.....

    ReplyDelete
  2. salam ziarah...
    cantinya pink lagi..suka.. trm ksh add blog ina di sini..ina dah add blog ana di friends blog slist..trm ksh sdi berziarah...

    ReplyDelete
  3. cantik...

    bila baca n3 ni..baru sy perasan yg sy tk follow ana balik..sorry ya...tk perasan lak..(^_^)

    keep it up...rajin2 la update blog..sure akan lebih ramai lagi follower lepas ni..

    take care... ;)


    jom ke APA KATA HATI pulak,
    SICK ITU SAKIT

    ReplyDelete
  4. @nabilah_2908 terima kasih sudi singgah lagi dan sudi jadi follower ..... InsyaAllah will up date sekerap yg boleh

    ReplyDelete
  5. @taylor swift.. XD okay pickup whn ur free .... tau le kat sana lbh byk kerja berbanding di sini ....tapi jgn pengsan bila ambik nanti.... klu yg sebenar tak seindah yg dlm gbr, sy pun baru belajar.... tudung still available

    ReplyDelete
  6. @azlina salam Ina.Terima kasih sudi singgah dan komen juga terima kasih sudi listkan blog saya dllm friends list blog Ina terima kasih tidak terhingga ..... moga persahabatan ini berkekalan InsyaAllah. Saya dah lama jadi silent reader blog Ina

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...